seczuan Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Witam poszukuję tylnego koła w rozmiarze 29 w cenie 800 - 1000zł może być mniej Koło do mojego stalowego Ritcheya P- 29er, koło pod hamulce tarczowe, oś QR, będę zakładał opony z dedkami zawór samochodowy, coś ok 2.25, waga koła nie ma większego znaczenia, ma być wytrzymałe i służyć jak najdłużej bo musi dźwigać ok 110 kg. Jak ktoś się bawi to może mi coś złożyć by było pod moje wymagania, jestem otwarty na propozycje. Od siebie dodam że jeżdżę na kołach Mavic Crossone29 i skubane wytrzymały naprawdę wiele (ok 25k km pod 100kg koniem w różnym terenie, tylko raz były centrowane, ale piasta tył już się skończyła i koło lata jak szalone) chcę kupić tylko tył bo przód jeszcze żyje i ma się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Uderz do @dawid , doradzi i złoży optymalne kółko pod ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.