dran2 Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Ktoś zetknął się z sypiącymi się sitkami w Deuterze? Udało się to komuś jakoś związać, zakleić, wymienić? Po 2.5 roku od kupna zaczęła się mi sypać siatka na pasku naramiennym. Zapytany o możliwość naprawy pogwarancyjnej Deuter nie odpisał, sprzedawca Explore.pl zepchnął problem na dystrybutora, firmę Bakosport, który zaoferwał pośrednictwo w wymianie pasków na nowe u producenta za jedyne 250zł, czyli cenę nowego plecaka. Potrzebny mi pomysł na chwilową naprawę na czas oszczędzania kasy i porównywania produktów konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Na zipach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Nitka, żyłka wędkarska, taśma srebrna, ale pewno już o tym myślałeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Nawet zacząłem dziergać. Taśma wydaje mi się nie przetrwałaby długo, a co do żyłki to żałuję że zacząłem Oto efekt po wczorajszych wieczornych 2h. W tym tempie jeszcze ze dwa razy tyle to potrwa, ale może chwilę utrzyma, i nie będzie niszczyć ciuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 15 Marca 2018 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Miałem starszy model deutera, tam był inny materiał i konstrukcja tej części plecaka. Nie było problemów po nie wiem ilu, 7 latach może ? W tym roku kupiłem nowy plecak, ma takie paski jak ten. Pierwsze wrażenie - tandetny, niewygodny plastik. W praktyce jest dość wygodny i nie przeszkadza w czasie używania, ale wrażenie przy dotykania nieprzyjemne. Wygląda jakby mógł się łamać z czasem Mam nadzieję, że twój przypadek jest jednostkowy, a nie jest regułą po 2+ latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 UV i pot prędzej czy później zrobią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 15 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Mam nadzieję że do tego czasu trafię na dobre promo na AMPa albo Syncro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 A jakby tak wywalić ten plastik i zamiast niego wszyć grubszą siatkę kaletniczą- taką o gramaturze np. 300g/m2? Podałbym nawet konkretny link, ale nie wiem czy moderację przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 mam ten sam problem w moim Deuterze Race Exp Air też po około 2-3 latach zauważyłem, że coś ciuchy się wycierają i patrze siatka się wykruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) Do usuniecia Edytowane 14 Maja 2018 przez dran2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi