Gość BarteX88 Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 Ja mam pytanie odnośnie tego napisu pod Avatarem. Oznacza on w pewnym sensie ilość napisanych postów. Na początku jest to "fresh meat", następnie "Pro". Do tego dochodzą gwiazdki. Moje pytanie brzmi: Jak zmienia się ten "stopień" w odniesieniu do napisanych postów ? Uszczęśliwiła by mnie odpowiedź któregoś z modernatorów Pozdrawiam
Gość BarteX88 Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 Ok. W miarę upływu czasu będę tu wstawiał kolejne "stopnie zaawansowania" na fotum l.p, stopień, ilość postów, ilość gwiazdek 1. Fresch Meat, ??, zero gwiazdek 2. Amator, ??, jedna gwiazdka 3. Pro, min. 100 postów, 2 gwiazdki 4. Maniak, min. 200 postów, 3 gwiazdki No, to na razie na tyle
jurasek Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Uszczęśliwiła by mnie odpowiedź któregoś z modernatorów Pozdrawiam za pozdrówka dziękujemy nie dla nagród istniejemy lecz dla wzajemnej pomocy siedzimy przy kompie po nocy piszemy i czytamy i za to gwiazdki mamy jeśli zagrasz w naszym teamie szybko czas ci z nami minie gwiazdek będziesz miał bez liku co i kilometrów na liczniku my na gwiazdki nie patrzymy my sie bardzo tu lubimy pomagamy pocieszamy a czasami i wzdychamy czasem tez sie nabijamy w sumie temat zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.