Kavoo Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć wszystkim Nadszedł ten moment kiedy muszę zmienić mój amortyzator (a raczej uginacz bo jest to XCM) na coś lepszego. Wytypowałem kilka modeli i mam problem co wybrać. Oto 3 interesujące mnie modele: - Rock Shox Recon 800zł (na OLX ale nowy) - Sr Suntour Aion nowy ze sklepu 999zł (2016r) - Rock Shox Reba RLT Solo Air 2016r nowy za 1249zł Który z tych modeli będzie najlepszy? Za Aionem przemawia to, że w przyszłości zmieniając ramę na fulla będę mógł go bez problemu ,,rozciągnąć" (zwiększyć skok) max do 160mm a w przypadku pozostałych amortyzatorów nie będzie to możliwe, za to Rock Shox ma więcej opcji regulacji. Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 A do czego ten rower? Recon i Reba jest do XC, Aion chyba do nieco ostrzejszej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kavoo Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jak na razie pod delikatne hopy ale prędzej czy później będę czegoś mocniejszego potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi