Marcin_P. Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jak w temacie. Może akurat ktoś coś takiego ma. Używka bez żadnych wad. Kwotowo max 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 https://www.olx.pl/oferta/widelec-karbonowy-sztywny-bxt-29-CID767-IDqxPYw.html Używany, sprawdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Widelec z chin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Tak, BXT jest firmą działającą w chinach.Jednak można znaleźć wiele testów wytrzymałości i certyfikatów potwierdzających ich wytrzymałość.Do tego jest dość popularną firmą na olx.Ja używałem go osobiście i nie oszczędzałem i posłuży jeszcze długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Dzięki nie ma co przepłacać za używkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Ciekawe, gdzie można kupić taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Poszukaj a znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Ktoś zapomniał, doliczyć cło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Nie bój się kolego zarówno cło, jak i opłaty kuriera oraz magazynowanie doliczone. I jakoś nadal za nówkę wychodzi taniej. Ale tak czy siak dzięki. Może ktoś się znajdzie kto nie będzie ogarniał tematu Tymczasem zapraszam na priv bo robisz bajzel w temacie o zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi