Skocz do zawartości

[~1000zł] rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mogę Ci sprzedać mój rower Kross Hexagon X4. Mało na nim jeździłem. Ma jeszcze gwarancję. Za 1400 złotych lub za 1300 złotych jeśli chcesz. Jak coś to pisz do mnie na PW. Rower wygląda tak. Możemy ponegocjować cenę. Rower nie jest po obijany ani nie jest uszkodzony. 

Napisano
1 minutę temu, NorthAngel82 napisał:

Mogę Ci sprzedać mój rower Kross Hexagon X4 za. Mało na nim jeździłem. Ma jeszcze gwarancję. Za 1400 złotych lub za 1300 żlotych jeśli chcesz. Jak coś to pisz do mnie na PW. Rower wygląda tak. Możemy ponegocjować cenę. Rower nie jest po obijany ani nie jest uszkodzony. 

Za 1300 to można nowy, rama 21 cali. 

https://www.centrumrowerowe.pl/rower-kross-hexagon-x4-2016-pd4686/?v_Id=100356&gclid=CjwKCAiAxJPVBRB4EiwAsCA4aVWNzm3d5adHjb4_COOQHegeBLy5tmNq7PPao--zmcbcXcxbtT31ghoCXiUQAvD_BwE

Na allegro po 1325

Napisano

Cześć!

W tym przedziale cenowym warto zastanowić się nad rowerem używanym- będzie on miały zdecydowanie lepsze parametry. Przed zakupem sprawdź stan napędu( jak wyglądają zęby kasety i korby), amortyzatora( czy golenie górne nie są porysowane, nie mają wżerów). Rower używany najlepiej kupować osobiście, aby móc na własne oczy obejrzeć jego stan. Więcej porad na co zwracać uwagę przy zakupie roweru używanego znajdziesz z łatwością na forum czy w internecie.

Napisano
Teraz, SoloTM napisał:

Za 1300 to można nowy, rama 21 cali. 

Nie zwróciłeś uwagi na to: 

4 minuty temu, NorthAngel82 napisał:

Możemy ponegocjować cenę.

A ja śmiało mu cenę dam taką jaka będzie dla niego wygodna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...