Gość Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Hej, Jestem zainteresowany zakupem klucza Topeak Torqbar 5Nm. Mam już zwykły klucz dynamometryczny, sprawdza się dobrze, jednak 5Nm to najniższa wartość na jaką mogę go ustawić i odnoszę wrażenie że nieco przekłamuje. Czy ktoś z Was używał tego Topeak'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Mam cały pakiet ale wersja Totqbox nano. Klucz jak klucz..na pewno dużo łatwiej i wygodniej się go używa niż te nastawne. Ja jestem zadowolony..a kumple chyba jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Godzinę temu, lewocz napisał: a kumple chyba jeszcze bardziej Zacznij pobierać opłatę piwną za użyczenie, pewnie będą mniej zadowoleni, ale klucz na siebie zarobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Nie wpadłem na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.