GZA20 Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A co to każdemu ręce do tyłka przyrosły?!?!? Jeśli ktoś chce iść na diete...to niech sobie sam przyrządza ...wtedy dopiero ma sie 100% pewność co i w jakich ilościach się je...a takie coś że mama przygotowuje to jest śmiech na sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 a korzystał ktoś z Was z gainerów? ostatnio jak często jeźdżę to tracę na wadze, a i tak jestem chudy 62-65kg na 183cm; dużo jem, zmieniłem nawet dietę (ułożona przez dietetyka) terach chcę spróbować z jakimś sztucznym tyciem polecacie coś? POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Tak jak koledzy wcześniej wspominali .. Gainer tylko uzupełnia dietę. To w większosci węgle i trochę białka w zależności od Gainera. Do tego masz witaminy i minerały. Środek spożywczy dla uzupełnienia diety. Nie przytyjesz jak spalisz więcej niż zjesz! Nie ma takiej siły Z czegoś trzeba budować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 A co to każdemu ręce do tyłka przyrosły?! OOO jak bym mógł to bym sam sobie ugotował usmażył tylko w tym problem iż mama mi tego nie pozwoli i powie: "Nie będziesz brudził garów bo sobie ubzdurałeś jakąś dietę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.