Lirro Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Witam, w moim amortyzatorze FOX 32 Float 26 CTD O/C - Evolution 100 Taper padła blokada skoku. Serwis, do którego zwróciłem się z pomocą zasugerował, że rozleciał się tłumik i sugerują jego wymianę na FIT za cenę 954zł + robocizna. Pytanie, czy sensowna jest taka zmiana i pozostanie przy tym amorze? A może za taką kwotę znajdę coś lepszego? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi/sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Za tą kwotę kupisz nowy amorek powietrzny ale nie ten sam model co masz, nie wiem czy nie chą cię naciągnąć na koszty aż tyle za tłumik + robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lirro Napisano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 A ma ktoś może jakiś sprawdzony serwis, któremu można powierzyć amor FOXa w Warszawie lub okolicach? Bardzo chętnie skonfrontuję ich wycenę z poleconym mi serwisem. Jestem zadowolony z mojego amora i jakoś nie palę się do zmiany na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) Serwis bajka. Swoją drogą to właśnie walory posiadania foxa. Jest fajnie dopóki tłumik nie padnie. Złośliwi twierdzą nawet, źe fox robi dobre rękawiczki i na tym powinnk poprzestać. @kamar59 Przy tym foxie z fit'em każdy nowy "amorek" za te pieniądze będzie tylko powietrznym złomkiem. Edytowane 7 Marca 2018 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lirro Napisano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Dzięki, odezwę się do nich i sprawdzę jak wycenią taka naprawę/wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 16 Marca 2018 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Lirro a będziesz sprzedawał ten walnięty tłumik - chętnie go odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi