Skocz do zawartości

[www] Łódzkie miejscówki

Xanagaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Najlepiej ściągnij(zapisz) sobie jakąś stronę która ci się podoba i na ją po prostu edytuj i wstaw oczywiście swój layout. Jedna z prostszych czynności, a jakże ułatwia życie zamiast tworzyć wszystko od nowa :) Jak coś to mogę coś tam opracować jakąś miejscówkę. Najlepiej jakby to była jakaś w obrębie Łagiewnik, bo tam moje opony głownie mnie prowadzą :D

Lay już mam, XHTML nie różni się tak bardzo od HTML, a HTML w miarę umiem, więc nie będzie problemu. Jedynym problemem może być jeżdzenie z aparatem, wolałbym jeździć z kimś i robić zdjęcia niż sam :033: Jesteś chętny :033: ? Ze względu na teraźniejszą aurę na razie nici z fotek.

• Mod Team

Jeżeli pogoda się ustabilizuje tzn. albo będzie bez deszczu, sucho, temperatura dla mnie nie gra roli byle nie wiało lub spadnie śnieg ładna się zrobi zim ato pewnie mogę z tobą pojeździć. Ale któryś z tych warunków musi być spełniony. Bo w deszczu lub wietrze mi się nie uśmiecha jeździć a póxniej siedzieć tydzień w domu z powodu choroby. A i jeszcze u mnie w gre wchodzą weekendy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...