Sylwia1904 Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 Witam jestem nowa prosze o rade bo jestem zielona szukam roweru crossowego do 2 tys zastanawiam sie nad merida 20md prosze poradzcie cos moze kellys jeszcze lub author.
Pablo59 Napisano 7 Marca 2018 Napisano 7 Marca 2018 Nie w tym dziale pytasz, to po pierwsze, a po drugie we właściwym dziale znajdziesz multum tematów "rower crossowy do 2000 zł", gdzie są w miarę aktualne informacje. Krótko podsumowując - w tym przypadku sporo dopłacasz za markę, biorąc pod uwagę poziom wyposażenia - ale to twoje pieniądze
Sylwia1904 Napisano 7 Marca 2018 Autor Napisano 7 Marca 2018 10 godzin temu, Sylwia1904 napisał: crossowego Dziekuję już napisałam tam gdzie trzeba . Kazda rada cenna
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2018 Mod Team Napisano 7 Marca 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.