Skocz do zawartości

[do 3000] Crossowy dla wysokiego 197cm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję wygodnego roweru typu cross, jednak wstępne przymiarki największych modeli ze standardowej rozmiarówki mnie nie satysfakcjonują (mam uczucie, że większy rower byłby wygodniejszy - przez większy bardziej mam na myśli wyższy niż dłuższy - nie zależy mi na bardzo pochylonej pozycji, a jeżdżenie w pionie jak na holenderce też nie będzie optymalne na dłuższe trasy). Znalazłem coś takiego:
allegro.pl/super-cross-ktm-deore-xt-tarcze-2016-jak-nowy-i7206705067.html
KTM niestety już nie produkuje crossów w takim rozmiarze i nie mam jak przymierzyć choćby czegokolwiek podobnego, a wolałbym uniknąć kupowania w ciemno bez możliwości zwrotu.

Proszę o pomoc, ewentualnie gdyby ktoś miał taki rower na terenie Krakowa...  choćby na 5min do przymiarki.

Napisano

Poszukaj roweru w sklapie gdzieś gdzie można przymierzyć. Moim zdaniem nie potrzebujesz rozmiarów typu XXXL. Rozmiar 58 lub 62 wystarczy. Jest sporo długich sztyc na rynku, a podnieść kierownicę możesz  poprzez mostek regulowany, a w ekstremalnych przypadkach możesz zamontować adapter wydłużający rurę sterową. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...