Branza Napisano 6 Marca 2018 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Potrzebuje kupić do nowego ściganta koszyk na bidon i zastanawiam się czy nie warto byłoby od razu zakupić taki koszyk zintegrowany ze schowkiem na klucze. Moja uwagę przykuły dwa modele 1. Syncros MB Right Micro HV+ koszyk 2. Topeak NINJA TC-MOUNTAIN CAGE & TOOL BOX (zintegrowny koszyk i zestaw kluczy MINI 20 PRO Który zestaw kluczy będzie lepszy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 6 Marca 2018 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Żaden nie jest lepszy. Jedni wolą to, inni tamto. Syncrosa nie znam, Topeak mam ale nie używałem. Mogę jedynie powiedzieć, że ten zestaw narzędzi Mini 20 Pro jest bardzo fajny. Lekki, prawie wszystkomający i jakościowo bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 6 Marca 2018 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Ciekawy patent. Podobnie jak @lewocz mogę polecić firmę Topeak. Mam od kilku lat dwa koszyki "topeak modula cage ex" i robią robotę. Nigdy nie zgubiłem żadnego bidonu (a w kilku maratonach mtb jechałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 6 Marca 2018 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 @bbc - to nie próbuj w tym koszyku mocowanym do kierownicy uchwytem Topeaka, przewozić bidonu 0,7l podczas jazdy po Beskidzkiej rąbance, bo Ci się statystyki popsują Patent ciekawy ale w razie czego czasem dobrze mieć multitoola z kombinerkami, tylko trzeba mieć gdzie to wozić. Z tych dwóch brałbym Topeaka, choćby dlatego że Syncros nie potrafi dobrze własnego produktu zaprezentować. Nie ma opisu co dokładnie zawierają narzędzia, jakie są końcówki, zdjęcia też nie zachęcają. Przecież to jest partactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.