Skocz do zawartości

[Koszyk na bidon] Syncros vs Topeak

Branza

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje kupić do nowego ściganta koszyk na bidon i zastanawiam się czy nie warto byłoby od razu zakupić taki koszyk zintegrowany ze schowkiem na klucze. Moja uwagę przykuły dwa modele 

1. Syncros MB Right Micro HV+ koszyk

2. Topeak NINJA TC-MOUNTAIN CAGE & TOOL BOX (zintegrowny koszyk i zestaw kluczy MINI 20 PRO

Który zestaw kluczy będzie lepszy ??

Żaden nie jest lepszy. Jedni wolą to, inni tamto. Syncrosa nie znam, Topeak mam ale nie używałem. Mogę jedynie powiedzieć, że ten zestaw narzędzi Mini 20 Pro jest bardzo fajny. Lekki, prawie wszystkomający i jakościowo bardzo dobry.

@bbc - to nie próbuj w tym koszyku mocowanym do kierownicy uchwytem Topeaka, przewozić bidonu 0,7l podczas jazdy po Beskidzkiej rąbance, bo Ci się statystyki popsują ;)

Patent ciekawy ale w razie czego czasem dobrze mieć multitoola z kombinerkami, tylko trzeba mieć gdzie to wozić. Z tych dwóch brałbym Topeaka, choćby dlatego że Syncros nie potrafi dobrze własnego produktu zaprezentować. Nie ma opisu co dokładnie zawierają narzędzia, jakie są końcówki, zdjęcia też nie zachęcają. Przecież to jest partactwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...