Sabarolus Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Witam, Czy ktokolwiek widział ktokolwie wie, gdzie w Polsce jestem w stanie kupić tokeny do komory powietrznej w Rebie/ SIDie i reszcie rodziny z goleniami 32mm? Przyznam, że zgłupiałem bo nigdzie tego nie ma! żaden sklep. Jeżeli już coś jest dostępne to cały korek powietrzny za 150 zł z 5 tokenami... Jeżeli komuś zbywają tokeny to proszę o info - odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Nigdzie nie ma?? Wpisuje w Google - Rock Shox token. 3 pierwsze wyniki. https://www.bikeinn.com/rowery/rockshox-bottomless-tokens-32mm-sid---reba---revelation/136338349/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=4391165&country=pln&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDN2f1JWwyvAYTXyUb2uddUo78NKRt2-C5MzftubW4D2_QVnmGqwQtxoCqS4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.centrumrowerowe.pl/podkladka-rock-shox-bottomless-token-pd13589/ https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/inne/prod/rs-token-32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Bikeinn - znalazłem i owszem - ostatnie dwa polecam sprawdzić rubrykę dostępność Dopowiem, że po wysłaniu maila otrzymalem informację, że Harfa nie ma więc i oni nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Oki, nie sprawdzilem dostepnosci -zwracam honor. Koles na OLX mial szare tokeny swego czasu, tylko nie pamietam jak je opisywal, bo nie zawsze szukajka je pokazala. Ja z braku dostepu i chorej ceny -12-15 zeta za kawalek plastyku kosztujacego dziesiat groszy zrobilem na szybko w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) 12 minut temu, shotgun napisał: Oki, nie sprawdzilem dostepnosci -zwracam honor. Koles na OLX mial szare tokeny swego czasu, tylko nie pamietam jak je opisywal, bo nie zawsze szukajka je pokazala. Ja z braku dostepu i chorej ceny -12-15 zeta za kawalek plastyku kosztujacego dziesiat groszy zrobilem na szybko w pracy. Na ten moment są jak widze dostępne w tym bikeinn - 5 sztuk. Zamówiłem, mam nadzieje, że dotrą. Cena i tak chora. Z polskich sklepów to nigdzie nie znalazłem. W bikecenter mają caly korek od SoloAir wraz z 5 tokenami za 100pln za przesylkę Biorąc pod uwage ze potrzeba mi tylko 2-3 korków to musiałbym na głowe upasc zeby to zamówic. Sa od ręki dostępne za granicą, ale koszty przesyłki to 30-50 pln, a cena korka to 4-6 EUR (w jednym z angielskich sklepów znalazłem cenę 13 GBP za jeden! ). Tak więc w teorii kupić można, w praktyce cena w wiekszości sklepów powoduje że to jest absolutne szaleństwo. Edit. Nabycie szarych do Pike'a np. nie jest problemem. Są na olx, allegro i w kilku sklepach. Za to kupić korki pod rozmiar 32 mm to już wyższa szkoła jazdy. Edytowane 5 Marca 2018 przez Sabarolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 20 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Jako, że Tokeny dawno dotarły to gdyby ktoś był chętny nabyć 1-3 sztuki to mogę się podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi