Skocz do zawartości

[Pierwsza szosówka] Czy warto taka kupić?

zlewek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Chciałbym kupić rower szosowy. Jako że nigdy nie miałem okazji nawet jeździć na takim rowerze, prosze o porade :)

Znalazłem na internecie taki oto rower ale nie jestem pewny czy to dobry zakup. Proszę o jakieś wskazówki no i oczywiście proszę też spojrzeć na to że to mój pierwszy rower tego typu :)

oto link:

https://www.ebay.de/itm/Rennrad-28-Zoll-Strassenrennrad-Velocity-Alu-Rahmen-24-Gange-Weiss-M205R/361994329743?epid=1372605323&hash=item54488b1e8f:m:mnNKDC-v2ycHLZco4dToT4A

Moje dodatkowe pytanie: Czy do tego typu pedałów potrzebne są specjalne buty ? jeżeli tak to jakiego typu ? 

Dziękuje i pozdrawiam

Napisano
21 minut temu, zlewek napisał:

Moje dodatkowe pytanie: Czy do tego typu pedałów potrzebne są specjalne buty ? jeżeli tak to jakiego typu ? 

To są pedały z noskami , pasują prawie każde zwykłe buty.

Napisano

super dzięki a powiedz mi czy warto to kupić ? bo nie wiem czy "złapie bakcyla" jazdy na szosówce więc nie chce wydawać nie wiadomo ile na rower "testowy"

Napisano

Przy tej cenie nie jest zły (szczególnie jeśli ma to być na "testy") , alternatywą może być decathlownowski Triban 500.

Napisano

owszem nawet wygląd lepszy ;) ale czy ta firma manetek jest godna polecenia? bo SHIMANO Claris słyszałem że jest niezłe ale tego  MICROSHIFT'a nie kojarze nie słyszałem ani nie czytałem o tej fimie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...