FocusSuperBud Napisano 4 Marca 2018 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witam Potrzebuję pomocy może ktoś wie gdzie można dokupić podbródek do kasku UVEX Jakkyl HDE . Najlepiej w koloże czerwonym . Przeszukałem google i jakoś nie trafiłem chociaż kiedyś kilka miesięcy temu wydawało mi się że gdzieś podbródki widziałem . Może na Uvex.com.pl zapytać ? Z góry dziękuję za pomoc . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Nie wiem jak bardzo jesteś potrzeboski ale zdawa się być w UK https://www.jejamescycles.com/uvex-jakkyl-hde-chin-guard-uvex293.html Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FocusSuperBud Napisano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Dziękuję bardzo szkoda że kolor tylko taki ale zawsze coś . Zapytam jeszcze na stronie UVEX może coś pomogą tak myślę że przecież powinni mieć części zamienne do kasków tego typu bo jak uszkodzimy podbródek to po co kupować cały kask No może dla nich jednak lepiej żebyśmy cały nowy kupili ale to trochę by źle świadczyło o firmie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.