Navaho Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam! Czy ktos zna ten sklep?? Co o nim sadzicie, bo przymierzam sie do kupna u nich roweru?? Jesli nie tam, to mam do wyboru jeszcze internetowe: Żuchliński i Activa, ktory z nich bardziej polecacie - glownie chodzi mi o serwis?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedge Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Moje doświadczenia z nimi są bardzo pozytywne. Zaplatałem u nich już 3 koła i śmiem twierdzić, że potrafią to robić najlepiej we Wrocławiu. Bilans zakupu powiększyłem o komplet hamulców hydraulicznych, a w tej chwili zamierzam przez nich kupować nową ramę. Co do hampli niestety trafiły mi się "problematyczny" egzemplarz, ale chłopaki dołożyli wszystkich starań żeby był zadowolony z zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navaho Napisano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dzieks za odpowiedz! Gancegal rower kupilem juz wczesniej - wybor padl na Robex'a, mam nadzieje ze tez bede zadowolony z ich uslug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.