MikiSzy Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) Miałem pytanie czy amortyzator jest na płyn napisał mi tłumienie sprezynowo olejowe co to znaczy? i napisał Aktualnie zalozona srebrna sprężyna to czyli co ten amortyzator jest na płyn czy nie? Edytowane 3 Marca 2018 przez MikiSzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Na jaki znowu płyn? Sprężyna odpowiada za pracę amortyzatora, kolory oznaczają twardość. Olej jest w tłumiku + w dolnych goleniach żeby smarował ślizgi. Kupujesz używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 54 minuty temu, MikiSzy napisał: Miałem pytanie czy amortyzator jest na płyn napisał mi tłumienie sprezynowo olejowe co to znaczy? i napisał Aktualnie zalozona srebrna sprężyna to czyli co ten amortyzator jest na płyn czy nie? Możesz napisać to samo, ale po polsku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikiSzy Napisano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 3 godziny temu, skom25 napisał: tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 No to lepiej skonsultuj się z kimś kto ma pojęcie o amortyzatorach, w innych przypadku możesz kupić szrota... Do jakiego roweru ten amortyzator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi