katowiczanin Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam rowerową brać. Jak w tytule, poszukuję dwóch rowerów, każdy w cenie do 4 tysięcy zł. (mogę nagiąć trochę budżet, maks 500 zł, wolał bym raczej nie) Wymagania, rozmiar 52 - 54, mam 174 cm wzrostu, proporcjonalna budowa waga 70 kg. geometria endurance / sport. czas spędzany na rowerze to maks 5 godzin, na lekko wokół komina, brak toreb dodatkowych bagaży itp. Jeśli chodzi o przełaj, preferuję zarówno hamulce canti/mini v brake ewentualnie tarczówki mechaniczne, szosa zwykłe. W obu rowerach rama aluminiowa, ewentualnie stalowa, karbon odpada (nie będę dyskutować nad wyższością jednego czy drugiego). Nowe, raczej z polskiego sklepu, chyba że jakiś forumowicz pomoże mi ogarnąć wysyłkę z poza granic naszego pięknego kraju. Była masa tematów, przeczytałem i mam coraz większy mętlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Ja bym poszedł do salonu, wybrał, przymierzył i zapytał o porządny rabat - w końcu to dwa rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.