Skocz do zawartości

[suplementy] Biosterol

Maras 79

Rekomendowane odpowiedzi

Popieram zdanie mementomori, chodz chyba Biosterol nie zalicza sie do sterydów. Jednak branie wszystkiego co ma wplyw na nasz układ hormonalny bez koniecznosci i kontroli specjalisty to nie najszczesliwe rozwiazanie. Zreszta stosowanie takiej rzeczy jak Biosterol do kolarstwa szosowego lub MTB jest wg mnie nietrafione. Mozesz osiagnac lepsze wyniki znacznie tanszym i zdrowszym kosztem np. odpowiednia dieta.

Ps. Swoja droga nie wiem czy jesteś świadom tego, że Biosterol to forma dopingu.

Biosterol i WADA?

To cukier tez tam powinien sie znalezc bo produkty megabolu to sciema jakich malo ale leszcze to lykaja :)

Swieta racja, firma megabol sprzedajac swoje produkty jedynia powieksza stan swojego konta, ja bym nie bral takiego czegos, pozatym zwroc uwage na cene, na allegro masz wyprzedaz :) lol za 20 zł dwa produkty, to jakies tanie świnstwo wg. mnie

Używam go od roku i poczułem wzrost siły. Jestem ciekawy Waszych opinii.

no trudno nie poczuc wzrostu sily, jesli cwiczy sie od roku :) zastanow sie czy to badziewie jest Ci naprawde potrzebne.. jestem pewien ze wzrost siły u Ciebie nastapil przez roczny trening a nie przez wspomaganie sie takim badziwiem. A jesli checsz poczuc znaczny wzrost siły to mozesz kupic kreatyne, mono, albo mocniejsze w postaci stackow kreatynowych np. jabłczan, cytrynian..

tt i zma dla kogos zdrowego z dawek na opakowaniu nie powinny zrobic krzywdy,na pewno to zdrowsze niz piwo i papierochy, na coś trzeba umrzec :) nie stawiał bym tego na rowni ze sterydami,aczkowliek witamina c to to nie jest i trzeba brac z głową

zgadzam sie z przedmówcą - jedyne pewne działające srodki na wzrost siły to kreatyna, najlepiej te z bajerami - teraz trendy są estry :) np na suple.us

Biosterol i WADA?

To cukier tez tam powinien sie znalezc bo produkty megabolu to sciema jakich malo ale leszcze to lykaja :blush:

zgodnie z lista srodkow famrakologicznych zawartych w Obwieszczeniu Prezesa Urzedu Kultury Fizycznej i Sportu Biosterol jest uwazany za doping

Jak checie jakiś informacji o odzywkach /suplementach to polecam www.sfd.pl tam sie bardizej ludzie na tym znają (nie wiem czy można tu linki podawać , jakby co ty moją odpowiedź wywalnie albo ban :) )

sory litery mi sie poplątały bo szybko pisałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...