Maras 79 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czy ktoś z Was używał BIOSTEROL ? Wiem, że jest przeznaczony głównie dla kulturystów, ale też do dyscyplin anareobowych i wytrzymałościowych. Używam go od roku i poczułem wzrost siły. Jestem ciekawy Waszych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Sterydy?? Ja bym nie chciał w siebie pakować rzeczy "regulujących moją równowagę hormonalną"... Napisz swoje wrażenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Popieram zdanie mementomori, chodz chyba Biosterol nie zalicza sie do sterydów. Jednak branie wszystkiego co ma wplyw na nasz układ hormonalny bez koniecznosci i kontroli specjalisty to nie najszczesliwe rozwiazanie. Zreszta stosowanie takiej rzeczy jak Biosterol do kolarstwa szosowego lub MTB jest wg mnie nietrafione. Mozesz osiagnac lepsze wyniki znacznie tanszym i zdrowszym kosztem np. odpowiednia dieta. Ps. Swoja droga nie wiem czy jesteś świadom tego, że Biosterol to forma dopingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dokladnie. suplement nie trafiony w dyscypliny wytrzymalosciowe no i znajduje sie na czarnej liscie WADA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Biosterol i WADA? To cukier tez tam powinien sie znalezc bo produkty megabolu to sciema jakich malo ale leszcze to lykaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Biosterol i WADA? To cukier tez tam powinien sie znalezc bo produkty megabolu to sciema jakich malo ale leszcze to lykaja Swieta racja, firma megabol sprzedajac swoje produkty jedynia powieksza stan swojego konta, ja bym nie bral takiego czegos, pozatym zwroc uwage na cene, na allegro masz wyprzedaz lol za 20 zł dwa produkty, to jakies tanie świnstwo wg. mnie Używam go od roku i poczułem wzrost siły. Jestem ciekawy Waszych opinii. no trudno nie poczuc wzrostu sily, jesli cwiczy sie od roku zastanow sie czy to badziewie jest Ci naprawde potrzebne.. jestem pewien ze wzrost siły u Ciebie nastapil przez roczny trening a nie przez wspomaganie sie takim badziwiem. A jesli checsz poczuc znaczny wzrost siły to mozesz kupic kreatyne, mono, albo mocniejsze w postaci stackow kreatynowych np. jabłczan, cytrynian.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm84 Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 tt i zma dla kogos zdrowego z dawek na opakowaniu nie powinny zrobic krzywdy,na pewno to zdrowsze niz piwo i papierochy, na coś trzeba umrzec nie stawiał bym tego na rowni ze sterydami,aczkowliek witamina c to to nie jest i trzeba brac z głową zgadzam sie z przedmówcą - jedyne pewne działające srodki na wzrost siły to kreatyna, najlepiej te z bajerami - teraz trendy są estry np na suple.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Biosterol i WADA? To cukier tez tam powinien sie znalezc bo produkty megabolu to sciema jakich malo ale leszcze to lykaja zgodnie z lista srodkow famrakologicznych zawartych w Obwieszczeniu Prezesa Urzedu Kultury Fizycznej i Sportu Biosterol jest uwazany za doping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baraka Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Jak checie jakiś informacji o odzywkach /suplementach to polecam www.sfd.pl tam sie bardizej ludzie na tym znają (nie wiem czy można tu linki podawać , jakby co ty moją odpowiedź wywalnie albo ban ) sory litery mi sie poplątały bo szybko pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 popieram , zajrzyjcie tam...a wracajac do tematu: nie wierzcie w cuda typu biosterol,testosterol itp sciemy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.