Iczka28 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Czesc , Zamierzam sie do drugiego etapu , termin jak podany. Start w Bialymstoku ( mozna tez zahaczyc o Biebrzanski Park Narodowy ) Wstepnie koniec w okolicach Zamoscia...Jestem z Wroclawa, ewentualnych chetnych zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majvicola Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Hej, co prawda termin inny, to odcinek się częściowo pokrywa Jakbyś była zainteresowana, to zapraszamy! https://www.wheelovelo.com/greenvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iczka28 Napisano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 u mnie termin odpada, ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunders Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 @Iczka28: Dodałem sobie ten temat do obserwowanych. Dziś nie mogę złożyć konkretnej deklaracji Jeżeli uda mi się na przełomie kwietnia i maja przebyć odcinek Elbląg -> Białystok i jeśli czasowo dam radę ogarnąć to być może dołączę. A pierwszy odcinek jak pokonywałaś Natalio to spanie w agroturystykach czy w krzakach? Średnio jaki dystans dzienny Wam/Tobie wychodził? Śmigałaś solo, czy z ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iczka28 Napisano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 bylismy w 4 osoby i mielismy dwa namioty. Spalismy raczej pod namiotami... ,ale jak padal deszcz to domki letniskowe lub agroturystyka. Start w Elblagu a koncowka w Biebrzanskim Parku... Wracalismy z Bialegostoku. Jezeli chodzi o dysnans to duzo zalezalo od pogody... Od 60 do 100 km w ladna pogode , jak lalo no to mniej Odcinek super , bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunders Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 "Internety" mówią, że północny-wschód naszego kraju fajny jest i że GV tam też spoko, może miejscami nieco słabiej, ale ogólnie ok Masz już kogoś pewnego do ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iczka28 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Pewna jestem ja I jeszcze kolega sie zastanawia. W sumie nie planuje duzej grupy bo w takich nie lubie jedzic... Max 4 osoby ze mna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi