Iczka28 Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Czesc , Zamierzam sie do drugiego etapu , termin jak podany. Start w Bialymstoku ( mozna tez zahaczyc o Biebrzanski Park Narodowy ) Wstepnie koniec w okolicach Zamoscia...Jestem z Wroclawa, ewentualnych chetnych zapraszam do dyskusji Cytuj
majvicola Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Hej, co prawda termin inny, to odcinek się częściowo pokrywa Jakbyś była zainteresowana, to zapraszamy! https://www.wheelovelo.com/greenvelo Cytuj
Gunders Napisano 2 Marca 2018 Napisano 2 Marca 2018 @Iczka28: Dodałem sobie ten temat do obserwowanych. Dziś nie mogę złożyć konkretnej deklaracji Jeżeli uda mi się na przełomie kwietnia i maja przebyć odcinek Elbląg -> Białystok i jeśli czasowo dam radę ogarnąć to być może dołączę. A pierwszy odcinek jak pokonywałaś Natalio to spanie w agroturystykach czy w krzakach? Średnio jaki dystans dzienny Wam/Tobie wychodził? Śmigałaś solo, czy z ekipą? Cytuj
Iczka28 Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 bylismy w 4 osoby i mielismy dwa namioty. Spalismy raczej pod namiotami... ,ale jak padal deszcz to domki letniskowe lub agroturystyka. Start w Elblagu a koncowka w Biebrzanskim Parku... Wracalismy z Bialegostoku. Jezeli chodzi o dysnans to duzo zalezalo od pogody... Od 60 do 100 km w ladna pogode , jak lalo no to mniej Odcinek super , bardzo polecam Cytuj
Gunders Napisano 9 Marca 2018 Napisano 9 Marca 2018 "Internety" mówią, że północny-wschód naszego kraju fajny jest i że GV tam też spoko, może miejscami nieco słabiej, ale ogólnie ok Masz już kogoś pewnego do ekipy? Cytuj
Iczka28 Napisano 12 Marca 2018 Autor Napisano 12 Marca 2018 Pewna jestem ja I jeszcze kolega sie zastanawia. W sumie nie planuje duzej grupy bo w takich nie lubie jedzic... Max 4 osoby ze mna . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi