MMMAAACCC7 Napisano 28 Lutego 2018 Napisano 28 Lutego 2018 Witam, pojawiam się tutaj, w celu zadania pewnego pytania: -czy jest jakaś forma moderacji/blokady/oznaczenia"bajkopisarz/janusz/itp dla użytkowniików tego forum, którzy swoją niewiedzą i dziwnymi metodami narażają innych na koszty? Chodzi mi o sytuację np sprzed chwili, gdy jeden użytkownik pisze, że zawiesza (zapada) mu się na mrozie dźwignia manetki, a użyszkodnik sugeruje mu wymianę linek, pancerzy? Nie jest to pierwsza sytuacja tego użytkownika, juz kiedyś wdałem się z nim w dyskusję (zresztą zbędną), gdzie owy użytkownik ogarnął się dopiero po zarobieniu ostrzeżenia (ustnego, czy z wpisem do kartoteki, tego nie wiem). Mogę prosić kogoś z góry o odpowiedź? Pozdrawiam.
robertrobert1 Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Internet i fora dyskusyjne to jeden wielki śmietnik więc znajdziesz w nim zarówno rzeczy wartościowe jak i rzeczy bzdurne. Ja już dawno nauczyłem się patrzeć przez palce na tzw "złote porady". Takiego gostka należy po prostu olewać a na jego wypociny dać kontr argumentację bardzo profesjonalną i .... gościowi szczęka opadnie.
Kolmark Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 MMMAAACCC7, a Twoja rada w tym samym wątku, żeby manetki nie smarować smarem stałym jak będzie zakwalifikowana? Czym w takim razie Shimano smaruje manetki? Masłem "mleczna dolina", czy olejem rzepakowym? Połowa odpowiedzi w tamtym wątku jest bzdurna.
rzezniol Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Najbardziej mi się w tym wszystkim podoba "zamach na admina" i prośba "do góry" o reakcje :D. Pozdro
Mod Team michuuu Napisano 1 Marca 2018 Mod Team Napisano 1 Marca 2018 10 godzin temu, MMMAAACCC7 napisał: -czy jest jakaś forma moderacji/blokady/oznaczenia"bajkopisarz/janusz/itp dla użytkowniików tego forum, którzy swoją niewiedzą i dziwnymi metodami narażają innych na koszty? Jak znajdziesz sposób na bredzących polityków to pisz. Na forum wystarczą rzeczowe kontrargumenty i zdrowy rozsądek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.