deepack16 Napisano 27 Lutego 2018 Napisano 27 Lutego 2018 Witam serdecznie wszystkich czytających ten temat. Jako iż jestem totalnym laik a trafiłem tu z wyszukiwarki Google to proszę o poradę Muszę dojedzac do pracy rowerem mam na nim opony bontrager conection 26.2.0 czy te opony dadza radę jazdy po mieście Dokładne warunki to takie 20% ścieżki rowerowe 20% płyty betonowe 20% chodniki 20% dziury w asfalcie 20% asfalt Dziękuję za pomoc
robertrobert1 Napisano 27 Lutego 2018 Napisano 27 Lutego 2018 Jeśli dopiero zaczynasz jeżdzić to poszukaj obojętne jakich semislicków, chociaż jak masz zamiar dojeżdżać do pracy to wybierz semislicki z wkładką antyprzebiciową. Odpadnie konieczność łatania i będziesz mniej się spóżniać. Gdy już oswoisz się zjazdą po tak ekstremalnych drogach to będziesz mógł przejść na opony slickowe.
Mod Team durnykot Napisano 27 Lutego 2018 Mod Team Napisano 27 Lutego 2018 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.