Skocz do zawartości

[piasta] na tył - Dangerous Mike Bill

uel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kłaniam

Czy ktoś z Was używa(ł) tej piasty i ma jakieś doświadczenia, którymi chciałby się podzielić? Komuś się rozkraczyła po 100 km, a może ktoś przejechał 20 kkm i śmiga dalej? Od dłuższego czasu się zastanawiam nad jej kupnem, ale opinii o niej jakoś nie znalazłem. Byłbym wdzięczny ;)

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mogę powiedzieć tylko tyle, że mój kumpel od około 400 km używa kompletu Kill + Bill i jest bardzo zadowolony. Nie katuje ich zbytnio, bo złożył koła na obręczach Mavica i wpakował je do crossa, ale wytrzymują jakieś tam skoki z krawężników przy 98 kg żywej wagi ridera :D IMO, ładne są :D

Napisano

Też właśnie myślałem o tym komplecie, ale ostatecznie zdecydowałem się na Novatecki ;) Z tego, co widzę, DM nie są zbyt popularne, a ja jednak wolę coś bardziej sprawdzonego.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Sorki, że odkopuje temat ale... jakieś opinie? bo piasta jak na swoją cenę (i łożyska "maszynowe") dość lekka (niżej z wagą już tylko alu bębny a to mnie nie interesuje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...