uel Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Kłaniam Czy ktoś z Was używa(ł) tej piasty i ma jakieś doświadczenia, którymi chciałby się podzielić? Komuś się rozkraczyła po 100 km, a może ktoś przejechał 20 kkm i śmiga dalej? Od dłuższego czasu się zastanawiam nad jej kupnem, ale opinii o niej jakoś nie znalazłem. Byłbym wdzięczny pozdrawiam
thrackan Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 Mogę powiedzieć tylko tyle, że mój kumpel od około 400 km używa kompletu Kill + Bill i jest bardzo zadowolony. Nie katuje ich zbytnio, bo złożył koła na obręczach Mavica i wpakował je do crossa, ale wytrzymują jakieś tam skoki z krawężników przy 98 kg żywej wagi ridera IMO, ładne są
uel Napisano 10 Listopada 2006 Autor Napisano 10 Listopada 2006 Też właśnie myślałem o tym komplecie, ale ostatecznie zdecydowałem się na Novatecki Z tego, co widzę, DM nie są zbyt popularne, a ja jednak wolę coś bardziej sprawdzonego.
Paviarotti Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Sorki, że odkopuje temat ale... jakieś opinie? bo piasta jak na swoją cenę (i łożyska "maszynowe") dość lekka (niżej z wagą już tylko alu bębny a to mnie nie interesuje).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.