suntourepicon123 Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego oleju wlać ile i gdzie nie znam się na tym ale chce żeby był bardziej czuły i szybciej wracał mam pokrętło redbound i jak dam na minus to wraca trochu szybciej ale jak dam na plus to tak wolno wraca że nie da się na nim jeżdzić bardzo powoli wraca i jest mało czuły pompuje mniej powietrza i więcej i nic to nie daje. chciał bym żeby szybciej wracał może lepkość oleju jakaś inna waże 50kg i czy jakis olej to zmieni żęby szybciej wracał i był bardzo czuły lubie gdy amortyzator szybko wraca także mógłby przy odbijaniu do góry wracać szybko że prawie nawet podskakiwac lubie na takich jeżdzić i lubie jak są bardzo czułe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Który to rocznik Epicona. Sprawdź dobrze czy to jest Epicon czy może już Epixon bo często klienci mylą te modele Polecam ten olej http://activia.sgl.pl/cena/oleje-i-smary/oleje/do-amortyzatorow_profesjonalny-olej-do-amortyzatorow-fuchs-silkolene-rsf-5w/1043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suntourepicon123 Napisano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 epicon sprawdzilem tylko slabo odbija czy nalac gdzies olej wymienic go czy olej ma wplyw na prace amortyzatora jaki olej 5w,2,5w.15w,80w i czym nasmarowac jego slizgi i uszczelki chodzi mi o to czy olej moze zmienic prace amortyzatoa aby byl czulszy i szybciej wracal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suntourepicon123 Napisano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 wazw niecale 50 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi