arturos229 Napisano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 (edytowane) 37 minut temu, robertrobert1 napisał: Skoro już poznałeś świat rowerowego włóczęgi......... 20 lat temu, zdarzyło mi się raz nocować w ambonie, teraz są zamykane na kłódki wszystkie:), ale żeś mi przypomniał ehh Ze zdjęć fajnie wygląda. Tylko po przemyśleniu rama jednak 19-20, Jakoś na mniejszej się czuje stabilniej, a tu jeszcze obciążenie dojdzie, może to kwestia środka ciężkości, nie wiem. No i Warszawa +50km. Ale model do przemyślenia. Dzięki Pozdrawiam PS Jaki jest koszt przyzwoitego widelca sztywnego, bo co oglądam to wszystko na uginaczach.? Edytowane 25 Lutego 2018 przez arturos229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Teraz, arturos229 napisał: 20 lat temu, zdarzyło mi się raz nocować w ambonie, teraz są zamykane na kłódki wszystkie:), ale żeś mi przypomniał ehh Ambony zamykane na kłódki? Gdzie? Po co? Może to nie były ambony tylko jakieś komórki lokatorskie? Mówię poważnie. Nie spotkałem się z ambonami zamykanymi na kłódkę. Być może były to ambony zlokalizowane przy jakimś gospodarstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos229 Napisano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Być może to nie reguła, ale w Puszczy Kampinowskiej widziałem, kolega jest w kole myśliwskim i też zamykają. Może zbyt daleko idące wnioski wyciągam, ambonom, aż tak uważnie się nie przyglądam:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalD Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 27 minut temu, robertrobert1 napisał: Mówię poważnie. Nie spotkałem się z ambonami zamykanymi na kłódkę. Być może były to ambony zlokalizowane przy jakimś gospodarstwie? Zdarzają się jak najbardziej (północna Jura K-Cz, Dolina Pilicy i Warty), choć pojedyncze sztuki - większe, porządniejsze obite płytami OSB i z szerokimi siedziskami wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos229 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 W dniu 25.02.2018 o 07:37, dovectra napisał: To raczej klasyka wyprawowa.................. Nie zauważyłem tego komentarza, Na razie szukam na własną rękę, ale dzięki za propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) jak sam ogarniesz przegląd używki , to spoko. W moim to koszt serwisu 0,: linek, pancerzy, opon, dętek, suportu, chwytów, i manetki - wyszło ok. 200zł. (w dobrych cenach). Malowanie dodatkowo, 200 zł - ale ktoś spaskudził mocno chałupnicze malowanie i nie dałem rady uratować ładnego oryginału. Edytowane 26 Lutego 2018 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi