AkadaemiaStolarstwa Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 (edytowane) W dniu 27.02.2018 o 18:40, kosa1987 napisał: Tak samo z korbami było/jest - nikt nigdy nie zaprojektował 4-rzedowej korby Ekhm... Spotkałem się nawet z 4ma blatami w swoim mieście aż zatrzymałem się żeby się upewnić czy dobrze widzę :P, nie zrobiłem niestety zdjęcia bo bateria była w tel padnięta. Moim zdaniem przewodowość obecnych elektronicznych przerzutek to niedorzeczność. Przy obecnej miniaturyzacji nie widzę absolutnie powodu dla którego nadajnik/odbiornik miałby się nie zmieścić w korpusie manetki/przerzutki. Jedynym problemem jest ograniczony rozmiar baterii w przerzutce, bo w tradycyjnym korpusie manetki jest miejsca na baterię aż nadto. Kodowanie sygnałów nie powinno być problemem. Edytowane 12 Marca 2018 przez AkadaemiaStolarstwa dodanie treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 1 godzinę temu, akkwlsk napisał: Nino na nowym bezprzewodowym Sramie przegrał pierwszy raz od długieeeego czasu. Przypadek? NIE SĄDZĘ! To ironia czy tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 W dniu 27.02.2018 o 18:40, kosa1987 napisał: Tak samo z korbami było/jest - nikt nigdy nie zaprojektował 4-rzedowej korby. Taką 4-rzędową korbę miałem w Scott'cie, w góralu z lat 90-tych. Mam jeszcze tą korbę, trzymam aby pokazywać ją jako ciekawostkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1987 Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Fajnie ale nigdy się nie przyjęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jak się nie przyjęły? Takie korby kiedyś były, w czasach kiedy były wolnobiegi 5-cio lub 6-cio rzędowe. To tak jakby mówić że np. kasety 7 rzędowe się nie przyjęły Wraz ze wzrostem zębatek z tyłu, zaczęło ubywać zębatek na korbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 To raczej nie był scott a scout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Sram się ukrywa, bucuje, a tymczasem jeden z jego ex-mechaniorów oferuje już bezprzwodowe diwajsy do przerzutek... https://www.xshifter.com/product/xshifter-pack/ Chopaki z STW będą to podpinać pod jakiegoś bajka i zdawać relację jakoś tak gibko. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi