dzolo Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Po tygodniu jazdy rozleciała się mi manetka lewa, trójka. ząbek który "łapie" biegi odłamał się. pomóżcie mi dostać tą manetke. wszędzie sprzedają po 2, ewentualnie 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2006 http://ssl.allegro.pl/item135096309_manetk...wa_manetka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzolo Napisano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dzieki. ps: ja mam mattsa niebieskiego, składak - ale ta rama!!! świetny rowerek. ps2: te triggery to badziew kiedys srodek sie rozleciał, dzis stuknolem lekko kiera i reszta manetki sie posypala, wielki badziew. kupuje gripy x0, to da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jak to sie rozlecial? Samoistnie? Zawsze jest takie cos jak gwarancja... W triggerach zdarza sie ze zabek sie lamie i wskaznik sie nie przesuwa ale od reki to robia. Dzolo jezdzisz na matts 300 a jezdzisz na triggerach x9? i chcesz x0? Zrownowazylbys troche rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dzolo pokaż fotki maszyny, a najlepiej wstaw je w Klubie Meridy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.