Tooreck Napisano 22 Lutego 2005 Napisano 22 Lutego 2005 nie wiem jak jest u was ale u mnie w ciagu ostatnich kilku dni forum cos bardzo wolno chodzi - na wczytanie czegokolwiek czekam po kilka minut nawet (o ile sie wczyta w ogole) szybkosc spada nawet ponizej kilobajta do kilkudziesieciu bajtow. Moje łącze nie jest co prawda demonem szybkosci (tylko 128 kbit w porywach hehe) ale cała reszta działa normalnie, w trakcie wczytywania forum test na numionie wykazuje ze z szybkoscia sieci wszystko jest ok. Sprawdzałem u kumpla i w pracy- jest podobnie (tylko ze w pracy teraz po polnocy cos wreszcie drgnęło i jest juz ok) forum sprawdzalem na operze, IE, firefoxie i wszedzie jest przerazliwie wolno- nie wiem juz gdzie mam szukac przyczyny, moze Wy cos pomozecie :roll:
Root Admin Mieciu Napisano 22 Lutego 2005 Root Admin Napisano 22 Lutego 2005 Dzisiaj pile, tzn gadalem z jednym z adminow serwera... . Podobno się łącze zmieniło na 6mb/s , ale powinno przyspieszyć w takim przypadku 3x. Czemu tak jest? Zgłoscie się z problemem do Dud'a lub Toorgo2.
skrzynia Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 nie wiem jak jest u was ale u mnie w ciagu ostatnich kilku dni forum cos bardzo wolno chodzi - na wczytanie czegokolwiek czekam po kilka minut nawet (o ile sie wczyta w ogole) szybkosc spada nawet ponizej kilobajta do kilkudziesieciu bajtow. Przez ostatnie kilka dni u mnie było to samo, a inne strony wczytywały się normalnie. Próbowałem przez Mozillę, oraz IE. Problem sam się rozwiązał - w tym momencie chodzi elegancko :grin:
andrzejek Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 Mi się tak robi, że nagle forum przestaje kompletnie działać, a po około 15 minutach wszystko wraca do normy. dziwne :? PS: Używałem IE, teraz mam FireFoxa i jest tak samo :-o
Gość BikerFG Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 u mnie podobnie sie dzieje jak u kolegow, wczesniej nie bylo z tym forum zadnych problemow.
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Lutego 2005 Mod Team Napisano 23 Lutego 2005 U mnie działa obecnie bezproblemowo, wszystko cacuszki zarówno na IE jak i na Firefox-ie
Napatos Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 U mnie działa obecnie bezproblemowo, wszystko cacuszki zarówno na IE jak i na Firefox-ie To dlatego, że zostałeś modem Obecnie u mnie wszystko też OK, ale są momenty, że strasznie zwalnia (szczególnie przy wysyłaniu postów) - zarówno Opera jak i IE. :sad:
thomash Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 Też miałem jakieś problemy z forum, wolno chodziło ale już jest wszystko w porządku. PS. No widze że kandydatura Lookasa pozytywnie rozpatrzona , stawiasz po browarze za nasze poparcie :grin:
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Lutego 2005 Mod Team Napisano 23 Lutego 2005 stawiasz po browarze za nasze poparcie :grin: wpadasz na mase do wawy i masz browarka
Tooreck Napisano 23 Lutego 2005 Autor Napisano 23 Lutego 2005 nareszcie forum zaczeło działac w miare normalnie, mam nadzieje ze to były tylko przejsciowe problemy - kurcze wystarczyło tylko napisac i problemy sie skonczyły - dziwne...
Lobster Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 A przed chwilą wogóle forum nie chciało mi się zaladować, a jak sie załadowało, to sie krzeczyło strasznie - jakieś dziwne błędy wyskakiwały przy każdym ostatnim poscie na stronie koło ikonki gg :roll:
thomash Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 A ja mam znowu drobny problem - jak juz wejde na forum to wszystko chodzi ok, ale najpierw muszę sie na to forum dostać :? . Raz wchodzi, raz nie i to dość długo.... :roll:
andrzejek Napisano 23 Lutego 2005 Napisano 23 Lutego 2005 A ja mam znowu drobny problem - jak juz wejde na forum to wszystko chodzi ok, ale najpierw muszę sie na to forum dostać :? . Raz wchodzi, raz nie i to dość długo.... :roll: Mam dokładnie tak samo... :| PS: Sorki za klona, net mi jakoś dziwnie chodzi
Tooreck Napisano 23 Lutego 2005 Autor Napisano 23 Lutego 2005 PS: Sorki za klona, net mi jakoś dziwnie chodzi no i sam sobie odpowiedziałes na pytanie :mrgreen:
Root Admin Mieciu Napisano 23 Lutego 2005 Root Admin Napisano 23 Lutego 2005 nic na to nie poradze. NIGDY nie mialem problemow z forum.wszystko chodzi jak trzeba. moze sprawdzcie czy xc-zone hula podobnie, kiedy forum krzaczy. bo jezeli dziala normalnie to pewnie jakis błąd w kodzie forum
Alvaren Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 Mi też troche kiepsko działa forum ale musze powiedzieć że obecnie lepiej m działa niż wcześniej
andrzejek Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 no i sam sobie odpowiedziałes na pytanie icon_mrgreen.gif Oprócz tego net mi nawala :? wiesz, Telekompromitacja Polska i wszystko jasne
KAZUMI Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 wczoraj wieczoram były znowu problemy z załadowanie i głownej i forum :-( Teraz wszysko elegandzo chodzi szybciej sie ładuje mimo użytkowania Telekompromitacji Polska 8)
Napatos Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 wczoraj wieczoram były znowu problemy z załadowanie i głownej i forum :-( Dokładnie: jedno i drugie nie chodziło :sad:
Lobster Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 Dzisiaj forum dopierdziela jak mała motorówka :mrgreen:
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lutego 2005 Mod Team Napisano 24 Lutego 2005 Dzisiaj forum dopierdziela jak mała motorówka :mrgreen: dzisiaj to u mnie chodzi tak jakby ta motorówka ciągneła titanica :?
dud Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 Przepraszamy za problemy, jakie w ostatnim czasie występują, ale ciągle ulepszamy sprzęt... Zapewniam, że będzie coraz lepiej :-) Dziękuję jednocześnie za wszystkie opinie (zarówno pozytywne, jak i negatywne) dot. działania forum, jest to dla nas ważne. Wczoraj w nocy była przeprowadzona kolejna modyfikacja... i dzisiaj jeszcze będzie jedna mała... i zbaczymy jak to wszystko będzie chodziło. Piszcie dalej, jak u was chodzi forum, oczywiście starając się wykluczać problemy z własnym łączem lub komputerem, bo na to nie jesteśmy w stanie nic poradzić :-/. Pozdrawiam.
skrzynia Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 Problemów z łączem nie mam, i forum chodzi dziś OK, ale mam problemy czasem z samym wejściem na stronę - niby się łączy, ale efekty są marne :? Dziś u mnie jest OK.
KAZUMI Napisano 24 Lutego 2005 Napisano 24 Lutego 2005 ja czasem mam taki dynks ze widze w danym dziale że ktoś napisał ostatniego posta, klikam na temat i niewidze tego ostatniego posta. Dopiero jak wruce i nacisne ta kardke obok niku forowicza który ostatni napisał posta to dopieo go widze. Niezawsze sie tak robi tylko czasami. Ale niewiem dlaczego najczęściej na postach Bizona 8)
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lutego 2005 Mod Team Napisano 24 Lutego 2005 ja czasem mam taki dynks ze widze w danym dziale że ktoś napisał ostatniego posta, klikam na temat i niewidze tego ostatniego posta. Dopiero jak wruce i nacisne ta kardke obok niku forowicza który ostatni napisał posta to dopieo go widze dokładnie to samo mam widze że żaba spłodził posta wchodze a tu go nie ma po chwili ktoś nastepny dodał posta i są juz oba :? co do predkosci to generalnie jak juz sie wlaczy to u mnie działa wszystko ideolo ale czasami sie łączy i łączy i D*** :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.