popio Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) czy cena 950pln za amor wymieniony w temacie to dobra cena? (amor nowy) Edytowane 21 Lutego 2018 przez popio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Niezła ale biorąc pod uwagę, że wszystkie graty pod 27,5 bez boosta są mocno wyprzedawane rewelacji nie ma. Za 1200 można rebę nową z gwarancją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 daj linka jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 2 godziny temu, Dokumosa napisał: Niezła ale biorąc pod uwagę, że wszystkie graty pod 27,5 bez boosta są mocno wyprzedawane rewelacji nie ma. Za 1200 można rebę nową z gwarancją kupić. To ja też linka poproszę. Tylko, czy to cena z ewentualną manetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) To wersja RLT (regulacją tłumienia kompresji na goleni) więc bez manetki... https://piwnicarowerowa.pl/rock-shox-rockshox-reba-rlt-27-5-2016,3,1242,2053 Edytowane 21 Lutego 2018 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Nówka Reba z gwarancją https://piwnicarowerowa.pl/rock-shox-rockshox-reba-rlt-27-5-2016,3,1242,2053 , niestety 49zł droższa niż wspomniane 1200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) Przy okazji - za połowę tej ceny panowie mają epixony 27,5 z najlepszego rocznika 2015. Proponuję też zwrócić uwagę co otrzymujemy w pakiecie. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 jednak wolę recona gold z tych propozycji co podaliscie, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 5 minut temu, Dokumosa napisał: To wersja RLT (regulacją tłumienia kompresji na goleni) więc bez manetki... https://piwnicarowerowa.pl/rock-shox-rockshox-reba-rlt-27-5-2016,3,1242,2053 Hej! Ja Ci to dzisiaj wyslalem! myślałem, że może masz na oku coś innego. Ja jedynie na allegro wyhaczylem jeszcze Rebe RL z demontażu z Cannondale, ale sterówka bardzo krótka - 157mm w cenie 1199 no i bez manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Ja ofertę piwnicy znam na pamięć od kilku mcy. Okazjonalnie można kupić jeszcze taniej na zachodzie. Niedawno widziałem SIDa WRC za 1800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 23 godziny temu, Dokumosa napisał: Przy okazji - za połowę tej ceny panowie mają epixony 27,5 z najlepszego rocznika 2015. dałes mi do myślenia możesz powiedzieć czemu rocznik 2015 jest najlepszym , będę wdzięczny,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 W tym roczniku pakowali do nich tłumiki, które lepiej pracują i co najważniejsze są rozkręcalne/serwisowalne. W późniejszej produkcji zastosowano tłumik dokładnie taki sam jak w raidonie - zaprasowany cartridge w którym nawet oleju nie można zmienić nie wspominając o ew. naprawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 kurcze w opisie doczytałem ze to rocznik 2016 , czyli już lipa? https://piwnicarowerowa.pl/sr-suntour-epixon-xc-air-27-5-120-taper-qr15,3,1242,2479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Na moje oko to 2015. W 2016 nie występował fabrycznie oring na goleni do ustawiania SAGu. Jak chcesz mieć 100% pewności to poproś ich o podanie nr seryjnego takiego egzemplarza a po nim sprawdzisz na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 ok tak zrobię , zapytam ich który to rocznik , a w 2016 już te tłumiki były nierozbieralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Tak. Roczniki 2016 były już nierozbieralne. Dodatkowo przypomniałem sobie, że chyba w 2016 nie występowały już epixony XC pod oś 15mm tylko powstał potworek nazwyany epixon 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Dokumosa a możesz jeszcze looknąć tu czy to ten sam rocznik/model co z piwnicy? http://allegro.pl/suntour-epixon-air-27-5-120mm-qr15-2015-wroclaw-i7165243741.html#thumb/9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Tak. Taki sam. I taki sam jaki leży wśród kilkunastu innych pod moim biurkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 hmmm no to jak Dokumosa , sprzedaż mi tego epixona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Kup lepiej gdzieś z gw. Ja tego dostałem w rozliczeniu bez papierów i mam już na niego pewien pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 spoko rozumiem , z tej piwnicy warto kupować nie ma lipy ? np. z serwisem późniejszym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Myślę, że warto takie pytanie skierować do szerszej grupy forumowiczów (np. nowy wątek z pytaniem o opinię dot. piwnicy w dziale sklepy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 jeszcze jedno się podpytam , czy jest sens doplacic do RS recona gold rl 300pln , czy lepszą opcją będzie pozostanie przy tym epixonie? duża różnica w jakości widła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jeśli ten Epicon to rzeczywiści wersja z rozbieralnym tłumikiem to dopłata raczej nie ma większego sensu (szczególnie przy takiej cenie zakupu) ale znając twoje upodobania do kombinowania długo to ten wideł u ciebie nie pobędzie (o ile się nie mylę nie dawno miałeś Mańka którego sprzedałeś). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 hehehe tak GTB , nie było by całego tego zamieszania , gdybym znalazł sztywnego widla qr15 za rozsądne pieniądze , bo placenie 300 euro za kawalek plastiku mnie po prostu rozwala. na ten czas musze cos wykombinować co by jako tako rekreacyjnie popedalowac ( kontuzja) na wiosnę w ramach rehabilitacji. cos czuje ze ten epixon wygra batalię jako budżetowy wideł. muszę o nim jeszcze poczytać i zdecydować. a teraz z biegiem czasu wiem ze zrobiłem źle ,że sprzealem minutę , bo to naprawdę swietny amor był , a na pewno lepszy od tych dwóch z mojego kręgu zaintersowania , a cenowo w okolicach 900pln , także na przyszlosc musze być bardziej powsciagliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi