MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 W dniu 7.06.2018 o 23:24, kazafaza napisał: wracaj do pełni zdrowia a trasami się nie spinaj - jak pizgniemy na spontan i żywioł to się raczej nic nikomu nie stanie... Jedno zaleczyłem a dziś wylądowałem u lekarzy z połową twarzy w powbijanych kamyczkach i wstrząśnieniem mózgu Także oby pogoda na kolejnym weekendzie dopisała bo na tym Kona zamiast jeździć po Beskidzie odpoczywa i razem ze mną liże rany. To jakiś pechowy rok, już trzecia przerwa w jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Mike, to Ty dasz rade z organizacją? Trasę mniej wiecej ogarniesz po glebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 A mam jakieś wyjście? Liczę że się w tydzień wyliżę, jak będzie trzeba to w przyszłym czy ostatnim tygodniu lipca wezmę 2dni wolnego i pojadę obczajać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Zawsze możesz imprezę odwołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Wolę opcję którą zaproponował Kaziu - jest nas póki co osiem pewnych osób (Marek też wstępnie deklarował obecność) i liczę że w takim gronie się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 18 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Ja niestety nie mogę pojawić się na zlocie, przykro mi i życzę dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 "Lajf" jest w tym roku zupełnie niesprzyjający. Aktualnie zostało nas czterech, bo jednego z orgów wyłączyła praca. Ja też czuję się średnio na siłach na jednobieganie. Powoli wracam na rower ale przy mocniejszym depnięciu odzywa się styczniowa kontuzja i niedawna gleba. W związku z tym chciałbym podjąć trudną decyzję o odwołaniu imprezy. I bardzo przeprosić tych którzy chcieli się spotkać na wspólnym kręceniu. Mam jednak propozycję - myślę że jeśli bylibyście chętni możemy spotkać się jesienią - termin jest do ustalenia. Miejsce jest znane, tereny które chciałem objechać wyznaczone. Zaktualizowałbym trasę jedynie o nową bazę noclegową (bo jesienią dostępność może się zmienić) i spotkał się w tym samym gronie, również na weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.