MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2018 Autor Napisano 7 Lipca 2018 W dniu 7.06.2018 o 23:24, kazafaza napisał: wracaj do pełni zdrowia a trasami się nie spinaj - jak pizgniemy na spontan i żywioł to się raczej nic nikomu nie stanie... Jedno zaleczyłem a dziś wylądowałem u lekarzy z połową twarzy w powbijanych kamyczkach i wstrząśnieniem mózgu Także oby pogoda na kolejnym weekendzie dopisała bo na tym Kona zamiast jeździć po Beskidzie odpoczywa i razem ze mną liże rany. To jakiś pechowy rok, już trzecia przerwa w jeździe.
Rysz Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Mike, to Ty dasz rade z organizacją? Trasę mniej wiecej ogarniesz po glebie?
MikeSkywalker Napisano 9 Lipca 2018 Autor Napisano 9 Lipca 2018 A mam jakieś wyjście? Liczę że się w tydzień wyliżę, jak będzie trzeba to w przyszłym czy ostatnim tygodniu lipca wezmę 2dni wolnego i pojadę obczajać.
MikeSkywalker Napisano 9 Lipca 2018 Autor Napisano 9 Lipca 2018 Wolę opcję którą zaproponował Kaziu - jest nas póki co osiem pewnych osób (Marek też wstępnie deklarował obecność) i liczę że w takim gronie się spotkamy
Kreick Napisano 18 Lipca 2018 Napisano 18 Lipca 2018 Ja niestety nie mogę pojawić się na zlocie, przykro mi i życzę dobrej zabawy.
MikeSkywalker Napisano 21 Lipca 2018 Autor Napisano 21 Lipca 2018 "Lajf" jest w tym roku zupełnie niesprzyjający. Aktualnie zostało nas czterech, bo jednego z orgów wyłączyła praca. Ja też czuję się średnio na siłach na jednobieganie. Powoli wracam na rower ale przy mocniejszym depnięciu odzywa się styczniowa kontuzja i niedawna gleba. W związku z tym chciałbym podjąć trudną decyzję o odwołaniu imprezy. I bardzo przeprosić tych którzy chcieli się spotkać na wspólnym kręceniu. Mam jednak propozycję - myślę że jeśli bylibyście chętni możemy spotkać się jesienią - termin jest do ustalenia. Miejsce jest znane, tereny które chciałem objechać wyznaczone. Zaktualizowałbym trasę jedynie o nową bazę noclegową (bo jesienią dostępność może się zmienić) i spotkał się w tym samym gronie, również na weekendzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.