Fellow Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cześć Przymierzam się do zakupu kamerki rowerowej. Zależy mi na takiej, którą mogę przypiąć do ramy i nagrać filmik z wycieczki. Z researchu w internecie i na forum wynika, że kamerka musi mieć stabilizację, najlepiej nagrywanie w 4K. No i fakt, że za coś tańszego niż 400-500 złotych nie warto, bo obraz będzie słaby. Zastanawiam się nad Xiaomi YI, ale wciąż szukam... Ma ktoś jakieś propozycję? Coś do polecenia? Szukam czegoś najlepiej do 500 złotych, to moja pierwsza kamerka. Pozdrawiam :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Twoją kamerkę też polecają, wątek ogólny masz tutaj https://www.forumrowerowe.org/topic/108422-nagrywanie-macie-jakies-ciekawe-kamery-sportowe-na-oku/?page=23&tab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fellow Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Czytałam ten wątek i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej w tym pułapie cenowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 To jak byś coś znalazł ciekawego, ale przy szukaniu poza forum to podziel się jakąś recenzją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fellow Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Myślę, że skuszę się na tą Xiaomi... Cena znośna i wydaję się wszystko ok. Zrobiłam research poza forum, ale nie rzuciło mi się nic konkretnego w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Ja dziś widziałem promkę na ThiEYE T5 Edge Native 4K WiFi Action Camera - BLACK za ponad 300 zł z kodem. Ponoć też warta uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.