LeonRL87 Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Witam, Poszukuję bagażnika na klapę najlepiej używanego w dobrym+ stanie Założony będzie do KIA Ceed2 5d hatchback, szukam czegoś w stylu thule clipon high 9106/9105 musi być kompatybilny z samochodem. Rama w rowerze trek procaliber 6 hydroformowana, także tutaj zależy mi na tym aby uchwyt obejmował ją bez problemu. Proszę o ciekawe propozycje Bagażnik mogę odebrać osobiście jeżeli będzie dostępny w terenie po którym się poruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Ja mam praktycznie nie używany Saris bones 3. Nic lepszego moim zdaniem nie ma (relacja jakość/cena). Cena na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 wygląd spoko ale niestety nie jest to czego szukam, bagażnik musi mieć tą "rynienkę" na opony nie chce żeby rowery ocierały się o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Rowery o siebie nie ocierają, bo są sztywno zamocowane. Są trzy punkty mocowania: rower wisi na poziomej rurze, a trzeci pasek montuje się do sztycy - rowery się nie stykają, jedynie koło przednie trzeba złapać do ramy bo się skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 dzięki, jednak zostaje przy szukaniu czegoś w stylu thule clipon hight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 temat można zamknąć/usunąć w kwietniu kupiłem bazę Thule na fabryczne pkt montażowe + wing bar + proride 598, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi