Ubotek Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Witam Czy znacie sklep w którym można kupić nowe SLXy lub XTki z białymi pancerzami? Pamiętam, że dawniej była taka możliwość? Jak się mają jakościowo najnowsze M7000/M800 do M785? Pozdrawiam Ubotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Kilka miesięcy temu szukałem dla siebie hamulców i nie widziałem wersji z białymi przewodami. Można je kupić oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Kolorowe przewody są tylko jako oemy u danego producenta. Shimano na pewno produkuje czarne i białe swoje przewody bh90. Innych kolorów w sumie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi