kemot1974 Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Nie mogłem przejść obojętnie Ciekawe rozwiązanie przy ostatnim zdjęciu, rower tandem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 To taka rowerowa trajka Niewątpliwą zaletą była "niewywrotność" w przypadku, gdy załoga napędowa była w stanie upojenia Szkoda, że nie ma foty z tyłu - jak masz, to wrzucaj. A co to za pasy w tym drugim - bagażowe, blokada antykradzieżowa ( pewnie nic z tych rzeczy ), czy o co kaman No i fajną ma sztycę z "płynnym offsetem", tylko nie można na środku ustawić PS Jeśli masz więcej zdjęć, to wrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Niestety, rower tandem był podwieszony do sufitu, stąd takie zdjęcie. Nie było też szczegółowych opisów przy rowerach. Mam jeszcze takie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 koła iscie aerodynamiczne! ten rower z pasami jest składakiem i możliwe że te paski są do tego żeby był złożony i zapięty do noszenia bez majtania się... dziękujemy za śliczne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Fajne podwójnie sprężynowane siodło i blat jak piła tarczowa w tym drugim.itr Fakt - to, że jest składakiem zauważyłem, ale do głowy mi nie przyszło, że pasy mają z tym związek Z tą deską to przegięcie - jak można było ją umieścić obok drewnianego roweru i jeszcze z lewej jakiś współczesny cross... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Fakt, to składak, na tylnym trójkącie ma dwa zaczepy, jakby pod te paski zdjecie w całości, obrazuje zmieniającą się technikę podróżowania , pz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 W dniu 16.02.2018 o 21:41, kemot1974 napisał: Niesamowite jak niewiele się zmieniło w rowerach przez 100 lat... Poza tym, że teraz nie produkuje się ich w fabrykach broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.