m16iki Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Witam, zamierzam zakupić hamulce hydrauliczne do roweru Kross Level b2. zacznijmy od tego że ważne 80 kg i będą to moje pierwsze hamulce hydrauliczne, zastanawiam się nad dwoma modelami SHIMANO BR-M445 I SHIMANO DEORE M6000, jeżdżę po mieście, lasach, górkach, często agresywnie hamuję i myślę właśnie nad wyborem czy kupić te BR-M445 i zapoznać się z tą całą hydrauliką czy dołożyć parę złotych i kupić te lepsze M6000? proszę o pomoc w wyborze, jak coś pytać... :)) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Po co tworzysz trzy tematy z tym samym pytaniem i w dodatku w nieodpowiednim dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 B2 fabrycznie powinien mieć tektro hdc300. Z wymienionych przez Ciebie jedynie może M6000 są względnie lepsze (pod pewnymi warunkami). W każdym razie ten rower ma takiej klasy resztę osprzętu, że dokładnie hamulców za 450zł jest słabym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi