m16iki Napisano 16 Lutego 2018 Napisano 16 Lutego 2018 Witam, zamierzam zakupić hamulce hydrauliczne do roweru Kross Level b2. zacznijmy od tego że ważne 80 kg i będą to moje pierwsze hamulce hydrauliczne, zastanawiam się nad dwoma modelami SHIMANO BR-M445 I SHIMANO DEORE M6000, jeżdżę po mieście, lasach, górkach, często agresywnie hamuję i myślę właśnie nad wyborem czy kupić te BR-M445 i zapoznać się z tą całą hydrauliką czy dołożyć parę złotych i kupić te lepsze M6000? proszę o pomoc w wyborze, jak coś pytać... :)) pozdrawiam Cytuj
Mod Team sznib Napisano 16 Lutego 2018 Mod Team Napisano 16 Lutego 2018 Po co tworzysz trzy tematy z tym samym pytaniem i w dodatku w nieodpowiednim dziale? Cytuj
Dokumosa Napisano 16 Lutego 2018 Napisano 16 Lutego 2018 B2 fabrycznie powinien mieć tektro hdc300. Z wymienionych przez Ciebie jedynie może M6000 są względnie lepsze (pod pewnymi warunkami). W każdym razie ten rower ma takiej klasy resztę osprzętu, że dokładnie hamulców za 450zł jest słabym pomysłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi