Skocz do zawartości

[rower] CTM Mons Xpert 2014

LukeMike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, sprzedam rower CTM Mons Xpert 2014 w rozmiarze MD. Rower kupiłem w sierpniu 2014 roku w sklepie we Wrocławiu, od tego czasu zrobiłem nim nie więcej niż 100 kilometrów, opony ma od nowości nie zmieniane, nie był używany w zjazdach ani w trudnym terenie, jeżdżony tylko po mieście ewentualnie parkach, nigdy nie był zamoczony ani myty karcherem. Oprócz wymienionej sprężyny (650) pod moją wagę oraz dodaniu błotnika z przodu, wszystko oryginalne tak jak wyszło z fabryki. Rama prosta, niepowyginana, niepopękana. Do roweru jest mała instrukcja z wpisanym i potwierdzonym numerem ramy oraz faktura zakupu. Po zakupie na pewno trzeba wyczyścić hamulce bo trochę skrzypią, pewnie od stania w domu i kurzu. Rower od początku trzymany w domu, nie wie co to garaż albo piwnica. Stan roweru bardzo dobry, czemu nie idealny? bo ma parę rysek od transportu w aucie, poza tym idealne to jest nowe.

Dlaczego sprzedaję? bo chcę kupić coś elektrycznego.

Specyfikacja tutaj :

https://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/mtb_26_full/ctm/35842/mons_xpert

Cena: 6500zł

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...