maniakrowerowy1 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witam Jestem użytkownikiem boxxera z 2014r. Ostatnio grzebiąc z podkładkami od naprężenia wstępnego wyciągnąłem sprężynę i po wciśnięciu amortyzatora zanurkował jedynie do 185mm i dalej już nie chciał. Wedłyg producenta powinien mieć 200mm ;/ Co może być tego przyczyną, i jak sobie z nią poradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Za dużo oleju w tłumiku ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniakrowerowy1 Napisano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 tłumika jeszcze nie rozbierałem. Chciałbym się najpierw dowiedzieć jakiś ewentualnych przyczyn zanim zacznę grzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierwa Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Witam, Wydaje mi się że oleju w tłumiku jest tyle ile powinno być ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Eee ... co powoduje że ci się wydaje ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi