Mateusz532 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 kupie sam zacisk hamulca shimano, musi być sprawny. Propozycje dawaj w odpowiedziach lub na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Chodzi o hamulec szosowy czy zacisk hamulca tarczowego ? Mam to i to :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz532 Napisano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 hamulec tarczowy hydrauliczny, sory zapomniałem dopiasać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 mam dwa sprawne hamulce przednie. Komplet klamka + zacisk z przewodem za 70 zł. Avid Juicy Three Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi