rzezniol Napisano 20 Lutego 2018 Napisano 20 Lutego 2018 Coś tu jest ewidentnie nie tak. Przy adapterach IS >> PM z przodu 20 mm z tyłu 0 mm powinno wszystko grać na standardowym zestawie podkładek regulacyjnych. SRAM ma takiego >>PDF`a str. 57<<, ja tam nie widzę konieczności dokładania ekstra podkładek. Dla mnie to co widzę w tym PDFie jest wiążące ... reszte niekompatybilności rozważałbym pod katem nieoryginalności zestawu. Nie sądzę że Avid wypuściłby takiego bubla na rynek a Giant czy RST(chyba taki masz wideł) nie trzymały by standardu IS. Z jakiegoś powodu problem ten nie jest typowy ... a przynajmniej ja nie przypominam sobie abym czytał o tym wcześniej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Napisano 20 Lutego 2018 Napisano 20 Lutego 2018 24 minuty temu, rzezniol napisał: Przy adapterach IS >> PM z przodu 20 mm z tyłu 0 mm powinno wszystko grać na standardowym zestawie podkładek regulacyjnych. Jestem tego samego zdania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi