Ejdrian Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Cześć, mam nietypową prośbę. Jestem w trakcie kompletowania ciuchów na szosę. Mam już spodenki, buty i koszulkę z długim rękawem I tutaj mam do Was prośbę. Pomożecie mi dobrać kolory pozostałej części garderoby kolarza? A więc tak, obecnie mam: Buty - kolor biały Spodenki - czarne z czerwonym akcentem na nogawce Bluza - granatowa z żółtymi fluo rękawami. Moja teoria: rękawiczki fluo żółte, skarpety czerwone, kask żółty fluo ( lub biało żółto czarny) Kolory roweru to jasna czarna rama podchodząca pod granat, napisy biało - czerwone. Co myślicie o takim komplecie? Dodam że nie są to teamowe ciuchy i mam w czym wybierać pod względem kolorów, ale nie mam możliwości wymiany obecnych rzeczy. Dzięki i pozdrawiam, każde spostrzeżenie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Tutaj są fachowcy: https://www.podlinski.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 No spójny genialnie "dizajn". Gacie czarne z czerwonym ... Bluza granatowa + żółte fluo ... Białe buty ... Aby utrzymać ten kolorystyczny miks nie pozostaje ci nic innego jak dokupić: Zielone skarpetki ... Brązowe rękawiczki ... Fioletowy kask ... Trollujesz czy serio pytasz ? Bo pozycja wyjściowa wygląda zbiór przypadkowych ciuchów ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.