Szy3ki Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Witam Na sprzedaż mam rower Romet Orkan 5.0M Rama : 21 Kolor : Szary Stan : Praktycznie NOWY Rower jest na gwarancji producenta , posiadam dowód zakupu i wszystkie papiery , książkę gwarancyjną itp. Cena: 1.00 zł - Jest to cena wywoławcza ... Zapraszam do licytacji , w linku poniżej dłuższy opis , parametry roweru oraz zdjęcia http://allegro.pl/romet-orkan-5-0m-r21-deore-xt-nowy-gwarancja-i7180070500.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Zgodnie z regulaminem musisz podać konkretną cenę bo inaczej Ivan (Groźny) znów wyrzuci ci temat do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szy3ki Napisano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 2 godziny temu, gtb napisał: Zgodnie z regulaminem musisz podać konkretną cenę bo inaczej Ivan (Groźny) znów wyrzuci ci temat do kosza. Ale jak mam podać konkretną cenę skoro jej nie mam ? Gdybym miał konkretną cenę to nie wystawiał bym na allegro od 1 zł bez ceny minimalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.