MeSky Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Niech to będzie miejsce gdzie będą pojawiały się propozycje zlotów, imprez, zawodów, pikników rowerowych z Bielska-Białej i okolic (Żywiec, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Tychy, Czechowice-Dz...) Zapraszam Wszystkich do dzielenia się wiedzą na ten temat... Co, kiedy, gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Takie cos istnieje w forach regionalnych- tam mozna mowic o imprach w danych regionach Sorry, nie zorientowalem sie gdzie to napisales, odwoluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeSky Napisano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Takie cos istnieje w forach regionalnych- tam mozna mowic o imprach w danych regionach Sorry, nie zorientowalem sie gdzie to napisales, odwoluje... ...no! I żeby mi to było ostatni raz! Nie wiem czy to moje wrażenie ale jakoś mało jest imprez i pikników rowerowych w Bielsku... Podobno ostatnio było coś w Cz-Dz. ale byłem wówczas zbyt zajęty by sledzić wieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Owszem, jest i to nawet bardzo malo!! :035: Ostatnia "impreza rowerowa" to byl chyba rajd rodzinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja dolaczam do grupy BB.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dolaczanie w temacie "dawne wojewodztwo Bielskie" ,a tu imprezy Kolejna "rowerowa" impra jest jutrzejszy rajd rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 ja jestem z okolic żywca ale jeśli będzie coś takiego organizowane to się z chęcią dołączę tylko napiszcie troszkę wcześniej i na pewno wpadnę tylko mojego baika do reszty doskładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmomk Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ZAPRASZAMY ..... Tempo raczej spokojne - każdy da radę - to nie wyścig MTB Miejsca Zbiórki miejsce I .......... Lotnisko - 8:30 - skrzyżowanie ulic: Lotnicza i Zwardońska miejsce II ........... parking pod Dębowcem - 9:00 - skrzyżowanie ulic: Karbowa, Olszówka , Skalna i Aleja Armii Krajowej, http://www.facebook.com/pages/Modelarnia/147340938640075#!/event.php?eid=104777899606738 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 W imieniu ekipy Horizon Five zapraszam wszystkich chętnych Bielszczan oraz bajkerów z bliższej i dalszej okolicy na rowerowe rozpoczęcie sezonu na terenie bielskiego Decathlona. W planie: - prezentacja naszych wyścigów. - foto relacja z wyprawy rowerowej Tomka Dębca - przedstawienie działalności Beskidzkiego Towarzystwa Cyklistów - w planie wyscigi z nagrodami, konkursy dla tych młodych i trochę staszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Impreza już w niedzielę 8maja. Zapraszam KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Na edycji w Bielsku-Białej rozegrana będzie specjalna rywalizacja szkół ponadgimnazjalnych! Zapraszamy teamy dwuosobowe z poszczególnych szkół. Opłata startowa dla młodzieży obniżona jest o 50% do 25PLN. Dodatkowo najlepszy team z danej szkoły będzie miał całkowity zwrot kosztów wpisowego A najlepsze teamy w klasyfikacji szkolnej będą nagrodzone pamiątkowymi dyplomami. Zapraszamy! Można także wystartować w kategoriach solo, mix i team 3/4 osobowy i rywalizować z pozostałymi uczestnikami o nagrody i miejsca na podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linkin Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mam pytanie a propos Bielskich Rodzinnych Rajdów. Posiada ktoś trasy poprzednich? Najlepiej wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Najlepiej uderzyc na maila do BTC B-B. Napisz do Piotrka, jeśli będzie miał to Ci podeśle. Nie myślałeś o naszym wyścigu 8h? Może masz jakiś znajomych, którzy lubia sobie pobrykać po górskich ścieżkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linkin Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Jeżeli chodzi o górskie ścieżki, to sam kiedyś bardzo dużo po nich jeździłem. Przez ostatnie 6 lat byłem poza Bielskiem (studia), ale teraz bardzo chętnie bym do tego wrócił. Takich znajomych też miałem, ale niestety się wykruszyli. A o co chodzi z tym wyścigiem 8h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 To miałes bardzo dobra okazję, że zapoznać kilka osób z okolicy na wspólną jazdę Zdjęcia na Aktywne Lato Filmik na BTI Dowiesz się co nieco o naszych wyścigach 8h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.