Skocz do zawartości

Imprezy, zloty, zawody, pikniki... Bielsko-Biała i okolice

MeSky

Rekomendowane odpowiedzi

Niech to będzie miejsce gdzie będą pojawiały się propozycje zlotów, imprez, zawodów, pikników rowerowych z Bielska-Białej i okolic (Żywiec, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Tychy, Czechowice-Dz...)

Zapraszam Wszystkich do dzielenia się wiedzą na ten temat... Co, kiedy, gdzie... :P

Takie cos istnieje w forach regionalnych- tam mozna mowic o imprach w danych regionach ;)

Sorry, nie zorientowalem sie gdzie to napisales, odwoluje...

...no! I żeby mi to było ostatni raz! :)

Nie wiem czy to moje wrażenie ale jakoś mało jest imprez i pikników rowerowych w Bielsku... Podobno ostatnio było coś w Cz-Dz. ale byłem wówczas zbyt zajęty by sledzić wieści. ;)

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 lata później...

ZAPRASZAMY ..... Tempo raczej spokojne - każdy da radę - to nie wyścig MTB

Miejsca Zbiórki

miejsce I .......... Lotnisko - 8:30

- skrzyżowanie ulic: Lotnicza i Zwardońska

miejsce II ........... parking pod Dębowcem - 9:00

- skrzyżowanie ulic: Karbowa, Olszówka , Skalna i Aleja Armii Krajowej,

http://www.facebook.com/pages/Modelarnia/147340938640075#!/event.php?eid=104777899606738

W imieniu ekipy Horizon Five zapraszam wszystkich chętnych Bielszczan oraz bajkerów z bliższej i dalszej okolicy na rowerowe rozpoczęcie sezonu na terenie bielskiego Decathlona.

W planie:

- prezentacja naszych wyścigów.

- foto relacja z wyprawy rowerowej Tomka Dębca

- przedstawienie działalności Beskidzkiego Towarzystwa Cyklistów

- w planie wyscigi z nagrodami, konkursy dla tych młodych i trochę staszych :)

• 3 tygodnie później...

Na edycji w Bielsku-Białej rozegrana będzie specjalna rywalizacja szkół ponadgimnazjalnych!

Zapraszamy teamy dwuosobowe z poszczególnych szkół. Opłata startowa dla młodzieży obniżona jest o 50% do 25PLN.

Dodatkowo najlepszy team z danej szkoły będzie miał całkowity zwrot kosztów wpisowego :)

A najlepsze teamy w klasyfikacji szkolnej będą nagrodzone pamiątkowymi dyplomami.

Zapraszamy! :)

Można także wystartować w kategoriach solo, mix i team 3/4 osobowy i rywalizować z pozostałymi uczestnikami o nagrody i miejsca na podium.

Jeżeli chodzi o górskie ścieżki, to sam kiedyś bardzo dużo po nich jeździłem. Przez ostatnie 6 lat byłem poza Bielskiem (studia), ale teraz bardzo chętnie bym do tego wrócił. Takich znajomych też miałem, ale niestety się wykruszyli.

A o co chodzi z tym wyścigiem 8h?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...