MeSky Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Niech to będzie miejsce gdzie będą pojawiały się propozycje zlotów, imprez, zawodów, pikników rowerowych z Bielska-Białej i okolic (Żywiec, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Tychy, Czechowice-Dz...) Zapraszam Wszystkich do dzielenia się wiedzą na ten temat... Co, kiedy, gdzie...
Shadow265 Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Takie cos istnieje w forach regionalnych- tam mozna mowic o imprach w danych regionach Sorry, nie zorientowalem sie gdzie to napisales, odwoluje...
MeSky Napisano 24 Października 2006 Autor Napisano 24 Października 2006 Takie cos istnieje w forach regionalnych- tam mozna mowic o imprach w danych regionach Sorry, nie zorientowalem sie gdzie to napisales, odwoluje... ...no! I żeby mi to było ostatni raz! Nie wiem czy to moje wrażenie ale jakoś mało jest imprez i pikników rowerowych w Bielsku... Podobno ostatnio było coś w Cz-Dz. ale byłem wówczas zbyt zajęty by sledzić wieści.
Shadow265 Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 Owszem, jest i to nawet bardzo malo!! :035: Ostatnia "impreza rowerowa" to byl chyba rajd rodzinny
Shadow265 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Dolaczanie w temacie "dawne wojewodztwo Bielskie" ,a tu imprezy Kolejna "rowerowa" impra jest jutrzejszy rajd rowerowy
Dominik92 Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 ja jestem z okolic żywca ale jeśli będzie coś takiego organizowane to się z chęcią dołączę tylko napiszcie troszkę wcześniej i na pewno wpadnę tylko mojego baika do reszty doskładam
gizmomk Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 ZAPRASZAMY ..... Tempo raczej spokojne - każdy da radę - to nie wyścig MTB Miejsca Zbiórki miejsce I .......... Lotnisko - 8:30 - skrzyżowanie ulic: Lotnicza i Zwardońska miejsce II ........... parking pod Dębowcem - 9:00 - skrzyżowanie ulic: Karbowa, Olszówka , Skalna i Aleja Armii Krajowej, http://www.facebook.com/pages/Modelarnia/147340938640075#!/event.php?eid=104777899606738
harry-peek Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 W imieniu ekipy Horizon Five zapraszam wszystkich chętnych Bielszczan oraz bajkerów z bliższej i dalszej okolicy na rowerowe rozpoczęcie sezonu na terenie bielskiego Decathlona. W planie: - prezentacja naszych wyścigów. - foto relacja z wyprawy rowerowej Tomka Dębca - przedstawienie działalności Beskidzkiego Towarzystwa Cyklistów - w planie wyscigi z nagrodami, konkursy dla tych młodych i trochę staszych
harry-peek Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Na edycji w Bielsku-Białej rozegrana będzie specjalna rywalizacja szkół ponadgimnazjalnych! Zapraszamy teamy dwuosobowe z poszczególnych szkół. Opłata startowa dla młodzieży obniżona jest o 50% do 25PLN. Dodatkowo najlepszy team z danej szkoły będzie miał całkowity zwrot kosztów wpisowego A najlepsze teamy w klasyfikacji szkolnej będą nagrodzone pamiątkowymi dyplomami. Zapraszamy! Można także wystartować w kategoriach solo, mix i team 3/4 osobowy i rywalizować z pozostałymi uczestnikami o nagrody i miejsca na podium.
linkin Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Mam pytanie a propos Bielskich Rodzinnych Rajdów. Posiada ktoś trasy poprzednich? Najlepiej wszystkich.
harry-peek Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Najlepiej uderzyc na maila do BTC B-B. Napisz do Piotrka, jeśli będzie miał to Ci podeśle. Nie myślałeś o naszym wyścigu 8h? Może masz jakiś znajomych, którzy lubia sobie pobrykać po górskich ścieżkach?
linkin Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Jeżeli chodzi o górskie ścieżki, to sam kiedyś bardzo dużo po nich jeździłem. Przez ostatnie 6 lat byłem poza Bielskiem (studia), ale teraz bardzo chętnie bym do tego wrócił. Takich znajomych też miałem, ale niestety się wykruszyli. A o co chodzi z tym wyścigiem 8h?
harry-peek Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 To miałes bardzo dobra okazję, że zapoznać kilka osób z okolicy na wspólną jazdę Zdjęcia na Aktywne Lato Filmik na BTI Dowiesz się co nieco o naszych wyścigach 8h
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.