Thomass13 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam. Zastanawiam się co z takich potrzebniejszych rzeczy warto do roweru kupić. Mysle o przymiarze do łańcucha. Posiadam: - ściagacz do korby, - lubryfikator do łańcucha i kasety smarowania - klucz 32 oraz zestaw imbusów i skuwacz do łańcucha - łyzki do opon, pompka, łatki Mysle nad przymiarem do łańcucha oraz kluczem 30. Chyba że jeszcze cos jest warte zakupu z tych najpotrzebniejszych rzeczy to dajcie znać. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Do czego klucz 30mm? Stery? Klucz do wolnobiegu/kasety + bacik jeśli masz kasetę. Kluczyk do szprych. Jak lubisz dłubać i masz koła na kulkach to klucze do konusów. Klucz do osi suportu. Jak będziesz mieć zamiar sam sobie wymieniać linki i pancerze to coś do cięcia linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Tak klucz do sterów bo 32 mam tylko 2-gi jest 30 ratuje sie kluczem francuzem który mam ale jednak klucz to klucz. Klucz do suportu posiadam akurat. Klucz do szprych, wolnobiegu bo nie posiadam. i do konusów to musze zapytac bo podobno maszynowe sa bezobsługowe koła. Do ciecia posiadam przyrzad akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Z tego co pisałeś w 2 innych tematach to masz zamiar zmieniać rower. Więc po co Ci taki klucz do sterów? Lepiej kup sobie zestaw porządnych imbusów. Ja od siebie polecam te w kształcie litery T firmy Force, natomiast klasyczne Wiha. Cena wydaje się zaporowa zwłaszcza jeżeli chodzi o produkty Wiha, wykonanie jednak jest można powiedzieć "biżuteryjne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Masz racje klucz do sterów odpuszczam. Rower zmienie fakt na nowy ale tym jak trzeba bedzie tez sie człowiek bedzie tukł mam taka nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.