tichy Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A mnie zastanawiają tak niskie ceny na allegro... Prawdopodobnie nie biorą części od tutejszych, tj. polskich dystrybutorów tylko sprowadzają osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Cena Cena Cena i nie trzeba wychodzić z domu.... no tyle żeby odebrac przesyłke ja żeby odebrać nie wychodze z domu - poczta sama do mnie przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Uwielbiam takie nabijacze postów czemu służy ten temat ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Uwielbiam takie nabijacze postów [ ... ] tego akurat nie musiałeś pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czemu nie takie tematy powinno się zamykac kiedyś były zamykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czemu nie bo to widać po Twoim liczniku postów.takie tematy powinno się zamykac kiedyś były zamykane pewno mod przysnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 hehe, to mam lepszy przykład, jeżeli chodzi o ceny na korzyść allegro: Koło tylne: Piasta: Tune mag (w arniku 1110zł) szprychy: 32*DT Revolution Black (w arniku 32*4zł=128zł) Obręcz: Mavic X-517 (taka obręcz kosztowała około 200zł) czyli wszystko razem daje 1438zł. ja na allegro zapłaciłem za takie kółeczko 400zł (fakt było używane, ale odbierałem kółko osobiście, razem ze sprzedającym poszliśmy do znajomego serwisu i tam znajomi mechanicy ocenili stan tego kółeczka na idealny) pozdrawiam P.S. chcecie zamknąć to macie.... mod przysnął, ale jego przełożeni też czuwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.