chimay723 Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Witam, mam pytanie odnosnie licznika sigma rox 6 z cad, który posiadam. Używałem ten licznik na jednym rowerze mtb, ale teraz kupiłem szosę i chciałbym go również używac na niej, dokupiłem już drugi zestaw czujników i wbiłem w ustawieniach rozmiar koła drugiego roweru, ale moje pytanie jest następujące: skąd licznik wie którym rowerem jadę??czy jest jakaś funkcja by przełączyc??, czy trzeba kupic jakas inna podstawkę??czy licznik sam to wykryje w czasie jazdy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 strona 10 w "manualu" (§2.5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chimay723 Napisano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 wszystko jasne, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.