TENtamten Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Siema. Ostatnio przeglądając internet natrafiłem na takie coś jak (rinsten spring), wygląda to tak jak w zalączniku. Wie ktoś może gdzie mogę dostać coś takiego w Polsce lub czy jest jakaś podróbka tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Dzień dobry Raczej nigdzie. Zdaje się, że ten pomysł dopiero rozkręca się na Kickstarterze. Swoją drogą to nie jestem przekonany do takiego rozwiązania, co będzie jeśli któryś z tych "prętów" trzaśnie pod jeźdźcem? Wolę nawet nie myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 https://m.aliexpress.com/item/32851305643.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32851305643&productSubject=32851305643&shortkey=BreamMZN&addresstype=600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Wygląda dość ryzykownie. Ten element będzie pracował cały czas, istnieje szansa że w pewnym momencie nie wytrzyma i co wtedy? Lądujesz tyłkiem na dwóch ostrych prętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Otóż to. Wcześniej czy później nastąpi zmęczenie materiału, trach i po zawodniku. Nie ryzykowałbym dodatkowo zakupu ze wschodu. Nie wiadomo do końca, mimo opisu, z czego to jest zrobione i jak porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Osobiście uważam że to genialnie prosty patent dla turystów. Wydaje się lepsze od wszelkich pseudo amortyzatorów podsiodełkowych. Jak dobrze będzie przemyślane i odpowiednio wykonane- awaryjność powinna być na bardzo niskim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlamla Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Przedpłatę można zrobić tu https://rinsten-spring.backerkit.com/hosted_preorders/112936 44 dolary +12 dolarów wysyłka - pewnie dojdzie też vat w urzędzie celnym Do krytykujących - wystarczyło wejść na stronę projektu aby wyczytać dwa słowa = wieczysta gwarancja czyli nie będzie to raczej coś co się szybko rozpadnie = oczywiście jak ze wszystkim ktoś może mieć pecha Też podoba mi się to rozwiązanie i raczej to przetestuje - najwyżej odsprzedam używane na allegro zwłaszcza że szukam dobrej amortyzacji pod siodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlamla Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Odświeżenie tematu widzę że produkt jest dostępny w polsce https://www.olx.pl/oferta/amortyzator-podsiodlowy-rinsten-spring-black-matt-full-set-CID767-IDukl2j.html#266b5b0065 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.